DÁREK PRO MAZLÍČKA

DÁREK PRO MAZLÍČKA

Dárky nakoupeny, pečlivě zabaleny a uschovány, aby je nenašli ani ti nejmenší členové rodiny? Pak už nezbývá nic jiného, než trpělivě čekat na příchod Ježíška! Ale pozor: Nezapomněli jste přece jen na někoho… Máte přichystáno překvapení i pro čtyřnohé a další zvířecí mazlíčky? My věříme, že ano, ale kdyby náhodou – přinášíme ještě několik nápadů, čím je potěšit.

V mnoha rodinách jsou kamarádi z říše zvířat pokládáni za plnohodnotné členy rodiny a dostávají dárky jak třeba na narozeniny, tak právě pod stromeček. Potěší je určitě různé pamlsky, hračky, vybavení pelíšků nebo třeba módní kousky. Vybrali jsme proto šest tipů z prodejny Pet Center, se kterými si Ježíšek rozhodně neudělá ostudu.

  • Huhubamboo Daily Soft Dog  kompletní suché krmivo pro psy s rybím masem

Měkké granule s rybí příchutí obsahují čerstvé kuřecí maso, celozrnnou pšeničnou mouku, čerstvé ryby, živočišné tuky další složky. Nechybí ani několik důležitých vitamínů a tyto vynikající a chutné psí granule jsou komplexně testovány nutriční normou AAFCO, která zaručuje zdraví domácích zvířat. Už se vašemu pejskovi sbíhají sliny? Kdyby uměl mluvit, určitě by sám řekl: Šup s nimi do misky!

  • Miska HUHU melaminová – srdce

A když do misky, tak ne ledajaké! Melaminovou misku od Huhubamboo tvoří barevné pouzdro a nerezové jádro, které lze vyjmout. Dočetli jsme se, že melamin je neškodný a netoxický materiál – jde o speciální umělou hmotu, která je lehká a zároveň nárazuvzdorná. Misky jsou proto vhodné pro všechny pejsky, jejich gumový podklad zabraňuje klouzání po podlaze, a tak nehrozí například ani rozlití vody. Nabízeny jsou ve více velikostech, designech a barvách, takže si jistě každý vybere tu pravou!

  • Huhubamboo pizza pro psy kuře + hovězí

Když jsme poprvé viděli tuto pizzu, začaly se sbíhat sliny i nám… Škoda, že si na ní nepochutnáme! Originální masová pochoutka pro psy totiž věrohodně napodobuje jeden z našich nejoblíbenějších pokrmů, jak píše sám výrobce… Na výběr pro svého pejska máte ze čtyř druhů, přičemž nemůže chybět ani varianta se sýrem. Mňam!

  • Huhubamboo kachna

Latexové zvířecí hračky jsou jedněmi z nejoblíbenějších. Zažijete s nimi mnoho legrace, jsou lehké a příjemné na omak. Pískavý zvuk, který taková hračka vydává, je vždy podnětem k další hře… Huhubamboo kachna, která se nám zalíbila, je šetrná k psím zoubkům a je zcela bezpečná. Samozřejmě také nezávadná a netoxická. Tento typ je navíc vůči zoubkům vašeho mazlíčka odolnější. Hračky jsou k dostání v různých designech a zpravidla jim nechybí vtip a šmrnc – jak se můžete sami přesvědčit!

  • FUNKY DOG motýlek malinový

Při slavnostní vánoční atmosféře se bude hodit výrazný outfit i pejskům. Tento psí motýlek se na obojek umísťuje pomocí suchého zipu – lze ho tedy podle potřeby jednoduše připevnit nebo sundat. Dozvěděli jsme se, že pejskům takový motýlek nevadí, ani z něj nejsou nervózní. Nemusí tak být zbytek roku schovaný ve skříni, ale můžete ho svému kamarádovi dopřát i na každodenní nošení.

  • FUNKY DOG šátek modrý – oboustranný

Kdo má ale raději léto, může se už porozhlédnout i po jiném doplňku. Nás zaujal oboustranný šátek, který se pejskovi upevní pomocí knoflíku, a jeho délku pak přizpůsobíte ohrnutím lemu. Obě strany šátku jsou šik a hravé, je tedy jen na vás, jaký motiv v daný den pro svého mazlíčka zvolíte. Motýlek i šátek jsou vyráběné ručně v chráněné dílně D.R.A.K. v Tanvaldě.

Máte vybráno? Zastavte se v prodejně Pet Center a Ježíšek to stíhá!

BONUS: Dárečky pro vašeho dárečka můžete nyní také zabalit do hravých papírů se zvířecími motivy, které Pet Center nabízí.

Úvodní foto: pixaby.com

Foto v koláži a informace o produktech www.petcenter.cz

Přidejte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..