Všichni toužíme po něze, péči a harmonii

Svět kolem nás se neustále mění, všichni musíme čelit nejen globálním výzvám, ale i osobním překážkám, hledáme způsoby, jak přinést do našich životů více tepla, pochopení a naděje. A tyto hodnoty letos představuje barva roku 2024 „Peach Fuzz“ nebo také jemně broskvová. Odráží touhu společnosti po něze, péči a harmonii.

Obklopme se tímto klidným odstínem

Představte si jemnost a měkkost broskvového chmýří. Je to pocit, který evokuje teplo, pohodu a zároveň připomíná první jarní sluneční paprsky, které se odrážejí od květů broskvoní. „Peach Fuzz“ není jen barva; je to připomínka toho, jak důležité je zacházet s sebou a s ostatními s láskou a péčí. Zahalit se do tohoto odstínu můžete doma a to i díky ložnímu prádlu ScanQuilt. Najdete ho v mnoha provedeních a kombinacích s jinými barvami.

Zažijme péči a něhu „Peach Fuzz“ v každém soustu

Začít můžeme u snídaně, představte si, že na váš talíř přistane lehká křupavá sladká makronka, která společně s ranní kávou bude jako polibek slunce. Její barevný nádech i chuť vám připomene „Peach Fuzz“ a stane se hrdinou vašeho rána. Je to nejen vizuální zážitek, ale i chuťový – kombinace sladkosti, sametové textury, která vám připomene, jak je důležité zastavit se a ocenit krásu každodenních okamžiků. A abychom celkový zážitek ještě umocnili, pojďme si připravit makronky doma. Díky formě DELÍCIA Silicon PRIME z nabídky TESCOMA to půjde samo. Odměnou vám budou lahodné makronky jako z vyhlášené cukrárny. A barevné odstíny příchutě můžete samozřejmě měnit podle svého.

Jemný dotek odstínu letoška můžeme cítit i na vlastní kůži

Jako hlavní hrdina barva „Peach Fuzz“ dominuje i v módních kolekcích. Přináší zcela nový pohled na oblečení, obuv a módní doplňky. Není to jen barva; je to objímání sebe sama, pohlazení po duši. Představte si lehké letní šaty, které se jemně dotýkají vaší kůže jako vánek. Nebo měkké pyžamo, do kterého se můžete zabalit každý večer. Tato barva dodává oblečení schopnost, být nejen módním kouskem, ale také zdrojem pohody a bezpečí. Inspiraci najdete v mnoha obchodech jako je SINSAY, CROPP, PEPCO nebo DEICHMANN či CCC.

Líbí se vám nový odstín? Máte pocit, že se s ním budete letošní rok cítit bezpečněji? Pokud ano, je to dobře. Máme nástroj, kterým můžeme společně sdílet emoce, příběhy, objevovat nové cesty za svými sny a především více pečovat o sebe i druhé. Protože krása není jen v tom, co vidíme, ale i v tom, co cítíme. Ať se vám to daří!

Klidné dny vám všem a zachovejte nám přízeň i nadále! Central Jablonec

Přidejte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..