NÁKUPNÍ HOREČKA v Central Jablonec!

NÁKUPNÍ HOREČKA v Central Jablonec!

Říká se, že láska hory přenáší, a přesně taková je i letošní akce Shopping Fever. Dopřejte si to, po čem dlouho toužíte, rozmazlujte se a vybírejte si pro sebe jen to nejlepší. Ve dnech 12.–14. 4. 2019 také v Central Jablonec!


Jaké jsou naše žhavé tipy na výhodné nákupy?

CCC

Nová kolekce CCC pro letošní sezonu jaro/léto vnáší rozmanitost do botníku. Využijte slevu 22 % a obohaťte svou sbírku obuvi, kabelek, pánských tašek, batohů a dalších doplňků, jako jsou peněženky či sluneční brýle.

Datart

Přeměňte své sny v realitu a pořiďte si vysněné produkty značek DeLonghi, Kenwood a Braun. V rámci akce Shopping Fever je pro vás na vybrané malé domácí spotřebiče připravena sleva 30 %. Udělejte si radost i vy!

H&M

H&M nabízí kvalitní módu za rozumnou cenu s ohledem na životní prostředí. Čeká vás sleva 20 % na celý sortiment.

Nelze kombinovat s jinými výhodnými nabídkami a slevami a která se nevztahuje se na speciální kolekce.

ORSAY

S prvními slunečními paprsky přichází v ORSAY barevná nálada: od žlutého manga přes pastelové tóny až po olivově zelenou. Modré nebe, barevná duha a pole plné vlčího máku – to jsou hlavní inspirace v kolekci jaro 2019. Užijte si slevu 25 % na veškeré nezlevněné zboží.

Neplatí na nákup dárkových poukázek a produktů s označením SPECIAL PRICE. Slevy se nesčítají.

Kuponová knížka plná skvělých nabídek je součástí dubnových vydání časopisů ELLE, Marie Claire a Joy. Všechny slevy a nabídky si můžete také zakoupit v mobilní aplikaci Shopping Fever.

Parfumerie Marionnaud

Podtrhněte svoji krásu produkty ze světa luxusní kosmetiky. Navštivte během akce Shopping Fever parfumerii Marionnaud a využijte 25% slevu na vůně (50 ml a více) nebo 20% slevu na veškerý nezlevněný sortiment. Navíc ke každému nákupu dostanete lak na nehty Marionnaud v trendy odstínech dle svého výběru v hodnotě 149 Kč! 

Jednotlivé nabídky vybraných značek platí exkluzivně v parfumeriích Marionnaud a ke každému kuponu se váže pouze jeden dárek.

PET CENTER

Víme, co milují! Potěšte svého zvířecího mazlíčka a vyberte mu cokoliv z naší široké nabídky. Slevu 25 % můžete uplatnit v kamenných prodejnách Pet Center.

Platí na 1 vybraný produkt. Nabídka neplatí na již zlevněné a akční zboží. Nelze kombinovat s jinými probíhajícími akcemi.

TESCOMA

Využijte jedinečnou příležitost a nakupte zboží v Prodejních centrech TESCOMA se slevou 20 %! Vybírat můžete z širokého sortimentu produktů pro domácnost, originálních novinek a vychytávek, se kterými se vaření promění v zážitek.

Akce platí na nezlevněné položky při nákupu nad 500 Kč. Neplatí na dárkové poukazy, slevy nelze sčítat.

YVES ROCHER

Objevte tajemství souznění rostlin s pletí! Navštivte některý z kamenných obchodů Yves Rocher v České republice a dostanete slevu 40 % na jeden kosmetický produkt.

Slevy se nesčítají a neplatí na produkty označené zeleným bodem.

UŽIJTE SI BÁJEČNÉ NÁKUPY!


Text ©shoppingfever, redakčně upraveno

Úvodní foto ©crestyl

Přidejte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..