Vánoce jsou za rohem! Tipy na poslední dárečky

Vánoce jsou za rohem! Tipy na poslední dárečky

Štědrý den je tady opravdu už za chvíli. Pokud vám ještě chybí několik dárků pro nejbližší rodinu, přátele či kolegy, ale už vám zároveň došly nápady, máme pro vás ověřenou předvánoční inspiraci. Ani dárek vybraný na poslední chvíli nemusí být nijak méněcenný.

Měkké dárky nejsou nuda

Pryč jsou doby, kdy měkké dárky představovaly kousavé šály, ponožky z umělých materiálů nebo bačkory, které zůstávaly zastrčené co nejhlouběji v botníku. Dnes můžeme vybírat z nepřeberného množství doplňků výjimečné kvality i zpracování. Nebojte se proto jeden nebo dva měkké dárky pod stromeček nachystat.

Obdarované určitě potěší kožené rukavice, mohérová šála, pletená čepice nebo další hřejivé kousky. V zimě, která se teprve pořádně ohlásí, je ještě dostatečně užijí. Výhodou je také to, že u takových dárků není tak těžké odhadnout velikost, případně jsou i univerzální. Nehrozí tedy, že je bude nutné vracet nebo měnit.

Nový diář a psací potřeby

Má váš manžel, kamarádka nebo šéf oblíbený diář, na který nedá dopustit? Nebo jste si všimli, že vaši nejbližší s diáři rádi experimentují? Ať tak, či onak, diář a luxusní psací potřeby udělají radost každému. Pokud ho budete někomu dávat poprvé, může to být trochu risk, zda se obdarovanému nesejde diářů více, ale po domluvě to už můžete být vždy vy, od koho budou jej budou očekávat.

Diářů existuje na trhu nepřeberné množství a vybírat můžete i podle toho, co o dané osobě víte. Nabízejí se motivační diáře, diáře se zdravými recepty, diáře oblíbených blogerů nebo minimalistické zápisníky v exkluzivním vzhledu. Zkrátka pro každého něco.

Zase kosmetiku? Ano, ale jinak!

Ani kosmetiku nemusíte darovat jen tak bez fantazie. Můžete ji zabalit do balíčku, který sjednotíte třeba podle chutí a vůní. K „čokoládovému“ šamponu a sprchovému gelu přibalte ty nejlepší čokolády a k parfému s tóny vanilky třeba pravý vanilkový lusk v průhledné trubičce. Cílem zkrátka je, aby bylo vidět, že jste se nad dárkem opravdu zamysleli a nesáhli náhodně po tom nejbližším, co se v regálu nabízelo.

Krásnou a voňavou kosmetikou Yves Rocher uděláte spoustu radosti

Dalším tipem je přidat k takovému balíčku nějakou pečující službu. K vlasové kosmetice můžete přibalit poukaz do kadeřnictví, k masážnímu olejíčku voucher na masáž a k sadě laků na nehty třeba předplatné do manikérského salonu. Koho by takové spojení nepotěšilo?

Jedlé dárky pro mlsouny

Pod stromečkem by určitě nemělo chybět ani něco dobrého na zub. Dárky určené k snědku si můžete vychutnat společně s celou rodinou třeba ve svátečních dnech. Co jimi může být?

  • Kvalitní víno nebo dárková sada vín
  • Sýry, uzeniny, klobásy
  • Cukrovinky a čokolády
  • Poctivé sirupy
  • Luxusní čaje či káva
  • Slané dobroty, oříšky

Všechny pochutiny můžete zabalit do velkého dárkového koše, nebo obdarovat každého zvlášť – podle toho, co má nejraději.

Sirupy Kitl v dárkovém balení nabízí například prodejna Albi

Darujte volnost výběru!

Na závěr pro vás máme ještě jeden tip, který vás nebude stát dlouhé a složité přemýšlení, a přesto udělá mnoho radosti. Máme pro vás připravené dárkové poukázky Central Jablonec, které stačí jednoduše vložit do obálky a dopřát tak každému, ať si vybere v našich prodejnách sám. Vouchery zakoupíte na infostánku, a to v hodnotě 250, 500 nebo 1 000 Kč.

Text a foto ©crestyl

Přidejte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..