Léto klepe na dveře…

Na co se připravit a na co nezapomenout?

Letní čas, dovolená, prázdniny a nové zážitky. Kdo by to neměl rád, že? Ale i tento čas si vyžaduje plány a přípravy. Bez nich totiž nejde nic! Shrnuli jsme vám vše, na co byste neměli zapomenout. Tak pojďme na to, ať můžete s přípravami začít co nejdříve.

PLEŤ A TĚLO

Ačkoliv se to nezdá, nyní nám dá sluníčko zabrat. Po zimě si naše pokožka opět musí zvyknout na příval slunečných paprsků a to pozvolna, abychom ji příliš nezatěžovali. Důležitá je hydratace, pleti i celého těla. Takže správný pitný režim, vhodná kosmetika a opalovací krémy a vitamíny, jako je betakarotén, který chrání pokožku a pomáhá k lepšímu opálení. Výběr všeho potřebného najdete v drogerii #dm a v lékárně #DrMax.

ŠATNÍK

V létě většinou oblečení nevrstvíme, lépe by nám mělo padnout a tak je třeba ho vybírat s větší pozorností, než v jiném ročním období. Zaměřit bychom se měli na přírodní materiály, jako je len nebo bavlna. Co se týká střihů, zvolme vždy pohodlí. Ale pozor, nemusí to být na úkor elegance a upravenosti. Naopak, lehká ležérnost, rozevlátost a volnost je vítána. Takže dámy, šaty v jemných barvách a vzorech, dlouhé lehké sukně a pánové mohou sáhnout po košilích ze lnu nebo jednoduchých bavlněných trikách a letních kalhotách. Co říkáte? Dbát bychom měli i na vhodnou obuv. Není příjemné mít celý den uzavřenou nohu v botách, které nedýchají. Letní šatník snadno doplníte v prodejnách jako je #HM, #cropp nebo obuv #ccc i #deichmann.

SPORTOVNÍ VÝBAVA

Léto je pro mnohé z nás také ve znamení pohybu na čerstvém vzduchu. Každé ráno si zlehka vyběhnout do lesa nebo navečer si protáhnout záda na zeleném trávníku. To je to správné pro tělo, i pro duši. Je ale třeba se i na takovou aktivitu vhodně sportovně obléknout. Nejen pro dobrý pocit, ale i pro lepší sportovní výkony. Zaměřte se na rychleschnoucí materiály, které nenasákne pot, je rychle suché a zároveň vás chrání. Ještě vyššího komfortu dosáhnete u bezešvých střihů. V prodejně #Intersport vám nové kolekce velmi rádi ukážou.

PLÁN LÉTA

Štěstí přeje připraveným a to platí vždy. Udělejte si tedy přehledný plán léta, ať víte, co vás čeká a na co se těšit. Kdy jedou děti na letní tábor a sportovní soustředění asi víte dlouho, slaďte další volné dny a týdny o prázdninách tak, aby vše proběhlo hladce. Takže diář do ruky a jdeme na to! Podle termínů pak mohou přípravy probíhat hladce. A pokud vám tam zůstane nějaký volný týden, užít si ho můžete na dovolené s #Cedok. Právě jsme spustili soutěž o zájezd za 50 000 Kč dle vlastního výběru!

Krásné léto plné nových zážitků, a pokud budete soutěžit, držíme pěsti, ať se štěstí usměje právě na vás! Váš #CentralJablonec!

Přidejte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..