DNY MARIANNE 2019 se blíží!

DNY MARIANNE 2019 se blíží!

Kdy jindy si udělat radost než s nastupujícím podzimem? Ve dnech 13.–15. 9. 2019 k tomu budete mít opět příležitost při jedné z nejoblíbenějších slevových akcích v našem centru. Nesmutněte tedy po létě a užijte si Dny Marianne 2019… S maminkou, kamarádkou, kolegyní, nebo třeba jen sama za sebe!

JAK NA TO

Zapojit se do výhodných nákupů můžete již tradičně dvojím způsobem:

S kuponovou knížkou plnou skvělých nabídek, která je součástí zářijových vydání časopisů Marianne a Marianne Bydlení.

Nestihli, nebo nestíháte si je pořídit? Nevadí!

Druhou možností je aplikace Dny Marianne ke stažení do vašeho telefonu nebo tabletu, která vás elegantně a pohodlně provede světem nejvýhodnějších nabídek.

Pokud byste rádi během Dnů Marianne ještě trochu více ušetřili, zaplaťte svoje nákupy kteroukoliv z karet Mastercard, a dostanete o 3 % vyšší slevu nebo dárek.

VYBRANÉ AKCE              

Dny Marianne v Central Jablonec si můžete užít v mnoha obchodech. Vybrali jsme pro vás ty, které určitě sami navštívíme – inspirujte se také!  

KRÁSA

  • Marionnaud

Co se chystá: Navštivte během Dnů Marianne parfumerii Marionnaud, kde je pro vás připravena výjimečná sleva 25 % na celý sortiment. K nákupu vám navíc přibalí krásné dárky – jednu ze čtyř masek oblíbené značky Kocostar a poukázku v hodnotě 400 Kč na příští nákup.

Jednotlivé nabídky vybraných značek platí exkluzivně v parfumeriích Marionnaud a ke každému kuponu se váže pouze jeden dárek. Těšíme se na vás!

  • Yves Rocher

Co se chystá: Objevte tajemství souznění rostlin s pletí a využijte slevu 40 % na jeden kosmetický výrobek.

Slevy se nesčítají a neplatí na produkty označené zeleným bodem.

MÓDA


  • Orsay                           

Co se chystá: Sleva 25 % na nezlevněné zboží. Nejnovější kolekce Orsay zahřeje teplými barvami a měkkými strukturami. Rafinované květy, barvy v retro stylu a originální spojení vzorů – i díky nim může být váš letošní podzim plný módy, vkusu a ženskosti.

Sleva neplatí na dárkové poukázky a produkty s označením SPECIAL PRICE. Slevy nelze sčítat ani kombinovat s jinými akcemi.

  • C&A

Co se chystá: V C&A věříme, že všichni máme právo vypadat a cítit se skvěle každý den. Vytvořte si dokonalý outfit s trendy kousky podtrhujícími vaši ženskost s 25% slevou na celý dámský sortiment.

Sleva platí na celou dámskou kolekci. Neplatí na zboží s označením #BESTDEAL, nákup dárkové karty, předcházející nákup a nelze kombinovat s jinou slevovou akcí.

  • CCC

Co se chystá: Objevte novou podzimní kolekci CCC. Držte krok s novými trendy a obohaťte svou sbírku o výjimečné kousky. Při nákupu nezlevněného zboží dostanete slevu 25 %.

Akce neplatí na zlevněné zboží, nákup dárkových karet a papírových tašek Unicef.

DOMOV  

  • SCANquilt

Co se chystá: Navštivte ve Dnech Marianne SCANquilt a vybírejte se slevou 20 % příjemné povlečení, lehké a hřejivé přikrývky, klasické i zdravotní polštáře, kvalitní prostěradla nebo hebké osušky. Sleva platí na celý sortiment při nákupu nad 4000 Kč.

Slevy se nesčítají.

  • Tescoma

Co se chystá: Využijte jedinečnou příležitost a nakupte zboží se slevou 20 %! Vybírat můžete z širokého sortimentu produktů pro domácnost, originálních novinek a vychytávek, se kterými se vaření promění v zážitek! Akce platí na nezlevněné položky při nákupu nad 500 Kč.

Neplatí na dárkové poukazy, slevy nelze sčítat.

A JAKÉ JSOU VAŠE TIPY?

DNY MARIANNE V ČÍSLECH

  • 19. ročník báječných nákupů
  • 653 exkluzivních nabídek
  • 6623 zapojených obchodů
  • 180 obchodních center
  • až 70% slevy a dárky

Text a foto ©crestyl s využitím dnymarianne.cz

Přidejte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..